empresas limpieza barcelona

Grupo BN facility services

Truqui al
902 297 297

Controls de Seguretat

La divisió de neteja tècnica de Ben-Net/Grupo BN s’enfronta a circumstàncies de treball amb un nivell d’exigència en prevenció de riscos superior al d’altres divisions.

És per això què és d’especial importància el nostre sistema de gestió de la prevenció, què durant el 2007 va assolir la certificació OHSAS 18001 en prevenció de riscos laborals i què acredita i confirma què Ben-Net/Grupo BN protegeix de forma proactiva la salut i la seguretat de la seva força laboral.

Per avaluar i controlar els riscos inherents als treballs realitzats, Ben-Net/Grupo BN posa a disposició del seu personal els corresponents equips de protecció col·lectiva i equips de protecció individual. Amb els quals es pretén eliminar completament els riscos per a les persones durant l’execució dels treballs.

Ben-Net/Grupo BN també compta amb equips de medició per a comprovar en temps real els riscos existents:

  • Medidors de concentració de gasos
  • Analitzadors de xarxes
  • Sistemes anti-caiguda amb abalisament automàtic
  • etc.Sol·liciti pressupost

Ompleni el formulari i sol·liciti pressupost:

Ben-Net - empresa de neteja - Barcelona

Ben-Net es una empresa de neteja de Barcelona. Fundada al 1972, Ben-Net és l'empresa mare del Grup BN, grup d'empreses de neteja amb cobertura a Catalunya i la Comunitat de Madrid i a les principals capitals de província de l'estat espanyol. El Grup BN està format per 1.300 persones que presten servei a més de 2.000 centres de treball.

Opinions sobre Ben-Net

Certificats de l'empresa