empresas limpieza barcelona

Grupo BN facility services

Truqui al
902 297 297

Inspecció i lubricació

La divisió de neteja tècnica de Ben-Net/Grupo BN té com a objectius atendre i donar respostes a les necessitats de les empreses, en quant al manteniment autònom de llurs equipaments i instal•lacions, per arribar a un desenvolupament de la qualitat i un aprofitament màxim dels seus equips productius.

Els tres implicats en el manteniment autònom de las condicions bàsiques dels equips, segons el concepte de T.P.M. són:

  • Neteja
  • Inspecció
  • Lubricació

Neteja

La neteja no només consisteix en fer què l’equip sembli net, encara què a primera vista tingui aquest efecte. La neteja significa també, provar i examinar cada peça, per a detectar defectes i anomalies ocultes.

Inspecció

Les inspeccions han de centrar-se en el deteriorament de l’equip què afecti directament a la seguretat i qualitat del producte.

LA NETEJA ÉS PART D’UNA INSPECCIÓ.

Lubricació

L’equip no pot operar eficaçment sense la reposició de l’oli i la lubricació adequada. La lubricació prevé el deteriorament de l’equip i preserva la seva fiabilitat.



Sol·liciti pressupost

Ompleni el formulari i sol·liciti pressupost:

Ben-Net - empresa de neteja - Barcelona

Ben-Net es una empresa de neteja de Barcelona. Fundada al 1972, Ben-Net és l'empresa mare del Grup BN, grup d'empreses de neteja amb cobertura a Catalunya i la Comunitat de Madrid i a les principals capitals de província de l'estat espanyol. El Grup BN està format per 1.300 persones que presten servei a més de 2.000 centres de treball.

Opinions sobre Ben-Net

Certificats de l'empresa