empresas limpieza barcelona

Grupo BN facility services

Truqui al
902 297 297

Neteja de paviments de PVC i parquet

A més, per tal d'evitar les ratllades i marques que desllueixen la imatge d'aquest tipus de paviment aplicarem productes correctius i preventius que disminueixen les marques i eviten el seu deteriorament.

Després d'una bona actuació de xoc, cal que el manteniment i les mesures preventives de neteja i conservació siguin constants i correctament aplicades.

Neteja del parquet

El parquet és el terra de fusta per excel.lència i, com altres terres d'aquest tipus, requereix cura constant perquè es mantingui en òptimes condicions.

A més, si el terra ha d'aguantar molt trànsit és recomanable rebaixar-lo i envernissar al menys cada deu anys.

Ben-Net/Grup BN disposa de personal professional experimentat en aquest servei que l'assessoraran de quin és el millor tractament a seguir.

Protecció de terres

Algunes empreses de neteja inverteixen gran quantitat de recursos humans i econòmics per realitzar la neteja de paviments, però moltes vegades aquests terres no acaben lluint.

L'origen del problema segurament no està en el tipus de brutícia ni en el trànsit diari, sinó en la poca o nul.la protecció que té el paviment.

Ben-Net/Grup BN li proposa protegir totes aquelles zones susceptibles de deteriorament, i posa al seu abast un equip de professionals dotat de la millor maquinària i productes per realitzar aquest servei.

Li oferim tractaments de protecció passiva, i de protecció activa, i aconseguim reduir les conseqüències que es deriven de la imatge, al tenir uns paviments deslluïts.Sol·liciti pressupost

Ompleni el formulari i sol·liciti pressupost:

Ben-Net - empresa de neteja - Barcelona

Ben-Net es una empresa de neteja de Barcelona. Fundada al 1972, Ben-Net és l'empresa mare del Grup BN, grup d'empreses de neteja amb cobertura a Catalunya i la Comunitat de Madrid i a les principals capitals de província de l'estat espanyol. El Grup BN està format per 1.300 persones que presten servei a més de 2.000 centres de treball.

Opinions sobre Ben-Net

Certificats de l'empresa