empresas limpieza barcelona

Grupo BN facility services

Truqui al
902 297 297

Neteja i desinfecció de reactors

Dins dels processos productius de la indústria química, farmacèutica o alimentària, hi ha fases productives que alberguen una reacció química controlada. Aquestes reaccions tenen lloc dins els dipòsits destinats per aquesta finalitat i que es denominen reactors. Acostumen a tenir diferents vàlvules controlades d’entrada i sortida de productes, controls de temperatura i d’altres constants interiors i sistemes d’agitació mecànica o pneumàtica.

Per motius de canvis en el procés productiu o incidències en l’aïllament dels reactors, aquests poden requerir la neteja i desinfecció interior per a depurar el possible procés i evitar les conseqüències de la contaminació del mateix.

A Ben-Net/Grupo BN oferim el servei de neteja de reactors, per a la qual cosa disposem d’instruccions de treball a mida i que han de reconfigurar-se amb cada client.

Les passes a seguir en grans línees serien les següents:

  • Buidatge del reactor dipositant el producte en contenidor alternatiu
  • Apertura d’accés al reactor i control d’ambient interior per a validar la possibilitat d’accés
  • Raspat, desincrustació i desinfecció de superfície interior (amb accés o telescòpicament)
  • Neteja i revisió d’agitadors
  • Aclarit interior final per aigua a pressió
  • Assecat interior
  • Segellat d’accés i recàrrega de producte
  • Neteja exterior del reactor

Al finalitzar la intervenció, Ben-Net/Grupo BN realitza i entrega al client un informe del tractament realitzat, on analitza les hipotètiques incidències detectades.Sol·liciti pressupost

Ompleni el formulari i sol·liciti pressupost:

Ben-Net - empresa de neteja - Barcelona

Ben-Net es una empresa de neteja de Barcelona. Fundada al 1972, Ben-Net és l'empresa mare del Grup BN, grup d'empreses de neteja amb cobertura a Catalunya i la Comunitat de Madrid i a les principals capitals de província de l'estat espanyol. El Grup BN està format per 1.300 persones que presten servei a més de 2.000 centres de treball.

Opinions sobre Ben-Net

Certificats de l'empresa