empresas limpieza barcelona

Grupo BN facility services

Truqui al
902 297 297

Neteges a l'entorn urbanístic

Eliminació de xiclets del paviment

Tal com podem observar en un determinat nucli de la població, encara existeix l'hàbit de llençar el xiclet directament sobre les voreres o els paviments un cop mastegat. Amb els efectes del sol i el pas del temps, aquest producte forma una pasta de color fosc que deteriora l'aspecte del paviment. El nostre mètode garanteix la neteja de totes les superfícies afectades per aquest fenomen.

Neteja de grafits

Per més informació veure la fitxa de neteja de grafittis

Neteja de paviments exteriors

Amb el pas del temps, alguns paviments poden requerir una acció addicional especial de neteja per tal de recuperar el seu aspecte inicial. Amb el sistema que els proposem s'aconsegueix aquest objectiu amb òptims resultats.

Restauració de façanes i monuments

Amb els nostres productes i sistemes oferim solucions provades i segures per netejar i restaurar façanes afectades per carboni, algues, oxidació, taques metàl·liques i tot tipus de brutícia en general.Sol·liciti pressupost

Ompleni el formulari i sol·liciti pressupost:

Ben-Net - empresa de neteja - Barcelona

Ben-Net es una empresa de neteja de Barcelona. Fundada al 1972, Ben-Net és l'empresa mare del Grup BN, grup d'empreses de neteja amb cobertura a Catalunya i la Comunitat de Madrid i a les principals capitals de província de l'estat espanyol. El Grup BN està format per 1.300 persones que presten servei a més de 2.000 centres de treball.

Opinions sobre Ben-Net

Certificats de l'empresa